Informatie

Tijdens de TIENDE editie van de Nacht van het Zilver bent u van harte welkom bij zo'n 50 goud- en zilversmeden. Zij ontvangen u in de vele ateliers, galeries en werkplaatsen die Schoonhoven rijk is of op bijzondere locaties. De 30 deelnemende locaties zijn allen op loopafstand van elkaar gelegen in het centrum van Schoonhoven.

STADSGIDSEN
Tussen 18:00 uur en 21:00 uur vertrekken er gidsen vanaf de Hoge Vierschaar onder het stadhuis van Schoonhoven, die u zullen begeleiden bij uw route door de binnenstad terwijl zij u vertellen over de rijke historie van de Zilverstad. Op iedere locatie geeft de gids u de gelegenheid om rond te kijken. Wilt u wat langer blijven kijken dan sluit u toch gewoon bij een volgende gids aan. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de locaties bezoeken. De opengestelde locaties kunt u herkennen aan de vuurkorven.

BROCHURE
Bij alle deelnemende goud- en zilversmeden liggen brochures klaar waarin op een plattegrond van Schoonhoven de deelnemende locaties zijn aangegeven. In deze brochure vindt u tevens een opsomming van alle activiteiten tijdens de Nacht van het Zilver. Als u wilt, kunt u in het menu bij "Downloads" de brochure al inzien of downloaden op de PC of op uw mobiel.